MegMinden
2021-06-09

Bringa

(bringazzmunkaba.hu)

Ezeket a lépéseket gondold végig, mielőtt megveszel egy használt bringát!

Hiánycikk lett világszerte a kerékpár – adta hírül több lap is pár hete –, aminek számos oka van a járvány miatti gyárleállásoktól kezdve az alapanyagok és fuvarozás költségeinek emelkedésén át a kereslet elképesztő növekedéséig.

Hiszen mind többen szeretnének nyeregbe pattanni, a járványhelyzetben tartva a közösségi közlekedéstől, vagy ráébredve, hogy a zsúfolt városokban sokkal gyorsabban érnek vele célhoz, mint autóval, esetleg csak meglátják benne a szuper szabadidős eszközt. A Magyar Kerékpárosklub adatai szerint 2020-ban Budapesten 15 százalékkal nőtt a kerékpározók száma, decemberben pedig 61 százalékkal pattantak többen nyeregbe, mint egy évvel korábban. A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos aggodalmak, a környezet- és egészségtudatosság elterjedése, és a felpörgő kerékpáros infrastruktúra-fejlesztés pedig még többeket sarkall kerékpározásra, minden időben.

Így könnyen belátható, hogy aki bringára ülne, de nincs neki a pincében/padláson, az vagy vár a lassan felpörgő gyártásra, vagy használtbiciklit vásárol. 

De hogyan érdemes belevágni? Bukovits Tamással, a Lottobike mindig segítőkész tulajdonosával jártuk körbe a témát, aki már tavaly is sok hasznos tippet adott a nyári webinárokon, ahol Buppával együtt megmutatta, hogyan

Az eredeti írást itt találja.

Balázs Ákos

Palik László

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek