MegMinden
2021-06-07

Prince

(index.hu)

Az angyalarcú Prince az ördöggel szövetkezett volna?

Ma, június 7-én ünnepelné 63. születésnapját korunk egyik legzseniálisabb és legsokoldalúbb zenésze, a popkultúra fenegyereke, Minneapolis hercege: Prince. Igen ám, csakhogy az előadóművésznek még a túlvilágon sem lehet nyugta, hiszen Sinead O’Connor ördöggel való szövetkezéssel vádolja az öt éve fentanil-túladagolásban elhunyt énekest. 

Az, hogy a maga is botrányos cselekedeteiről híres ír énekesnő miért éppen az évforduló napja előtt rukkolt elő az ördögi történettel, nem tudni, egy azonban biztos: ha Prince élne, a díva nem tenné zsebre, amit tőle kap. Ugyanakkor furcsa, hogy éppen O’Connor az, aki ujjal mutogat, hiszen ő maga a karrierje csúcsán, egészen pontosan 1992-ben a Saturday Night Live adásában tépte szét II. János Pál pápa képét. 

A megdöbbentő és sokkoló mozdulatot az egyházon belüli gyermekmolesztálás elítélésével indokolta. A pápa képének eltépésével az Egyesült Államoknál betelt a pohár, O’Connor karrierje, mondhatni, kettészakadt – a tengerentúlon legalábbis biztosan. De térjünk vissza Prince-re!  

O’Connor szerint Prince az ördöggel üzletelt, ám ez még nem minden: vele is durva volt egy párnacsata alkalmával. Az 54 éves énekesnő 1991-ben – 24 évesen – meghívást kapott a világsztár egykori otthonába, miután 1990-ben feldolgozta a Nothing Compares 2 U című Prince-slágert. Az énekesnő szerint több oka lehetett Prince viselkedésének.

Az eredeti írást itt találja.

Brüsszelben megszűnik az általánosan kötelező utcai maszkviselés

Jógazdagok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek