MegMinden
2021-06-07

Kiss Tibi

(koncert.hu)

Találkozhattak a Quimby-tagok az énekesükkel

2020 júliusában jelentett be a zenekar, hogy "mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől." Immáron 2021 nyarába lépünk, a zenekar a frontember nélkül turnézik egyelőre, de jó hírrel is szolgáltak a FB-on megosztott közleményükben, amit a kérésüknek megfelelően, teljes egészében, változtatás nélkül közlünk,

"Kedves Közönség!

A Quimby zenekar rendkívül nehéz időszakot tudhat a háta mögött, de ahogy a világunk egy része a világjárvány elcsendesülésével párhuzamosan ébredezik, úgy mi is egyre bizakodóbban tekintünk előre.

Ez nagyban köszönhető Nektek is, köszönjük a rengeteg támogatást és pozitív energiát ami töretlenül áramlik felénk Tőletek!

Tibi terápiája már nem izolációban folytatódik, így újra kapcsolatba kerültünk egymással. Van alkalmunk személyesen találkozni, hosszú idő után megölelhettük mi is egymást. Ez mindenképpen egy fontos mérföldkő, de nem jelenti az út végét, amelyhez a feltétlen támogatásunkról biztosítottuk Tibit.

A csupa jó hír mellett sajnos a július 15-ére meghirdetett Alterába Fesztiválra ígért Plusz-Mínusz koncertünket technikai okokból kénytelenek vagyunk lemondani. Elnézést kérünk azoktól, akiknek ezzel csalódást okozunk. A ,,Quimby Plusz-Mínusz“ formációval legközelebb július 30-án a 30. Művészetek Völgyében találkozhattok.

Külön szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy a fent leírtakkal összhangban ne zavarják meg Tibit a felépülésére koncentráló törekvéseiben.

Köszönettel:

A Quimby zenekar"

Az eredeti írást itt találja.

Varga Kevin

Újabb dinoszauruszfajt azonosítottak Ausztráliában

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek