MegMinden
2021-06-03

Curtis

(blikkruzs.hu)

Összeomlott Curtis, rettenetes állapotban van

Lassan már egy éve, hogy Curtis és a válogatott kosárlabdázó, Judie összejöttek. Azóta sok mindenen keresztül mentek, nemrég össze is költöztek. A rappernek talán most van a legnagyobb szüksége arra, hogy legyen mellette valaki, akire számíthat, aki mindenben támogatja, hiszen bátyját olyasmivel vádolják, aminek akár hosszú szabadságvesztés lehet a vége. Mint ismert, a zenész 18 esztendővel idősebb bátyja jelenlg is börtönben ül mert – egy társával együtt – őt gyanúsítják Katzenbach Imre meggyilkolásával.

A Széki család nagyon összetartó, Curtis korábban sokat mesélt a bátyjáról, aki olyan híres személyek biztonsági felügyeletét is ellátta, mint például Terence Hill. A HOT! magazin úgy tudja, Curtis hisz fivére ártatlanságában, ennek ellenére nagyon összetört a történtek miatt. Nyilvánvalóan jó érzés számára, hogy nem kell mindennap egyedül, üres lakásban álomra hajtani a fejét, és őrlődni a történtek miatt, hiszen Judit támaszt nyújt neki.

A szerelemnek hatalmas gyógyító ereje van, de ennek ellenére a lap megtudta a rapper ismerőseitől, hogy nincs túl jó állapotban: bár próbál kemény maradni a szerettei kedvéért, valójában romokban hever Hogy is lenne másként, amikor számára Lajos nem csak egy báty – miután az édesapjukat fiatalon elveszítették, Lajos lett a család feje, akit sokszor éppen az apukájának néztek.

– Sokat szenved, jár folyton az agya, de reménykedik a legjobbakban. Rosszabb pillanataiban összeomlik, de a szerelme sokat segít neki – árulta el a HOT!-nak egy bennfentes.

Az eredeti írást itt találja.

Luxus dutyi

Kigyulladt egy mozdony alja Apafánál

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek