MegMinden
2021-06-02

Terrorista

(blikk.hu)

A Puskás Arénában, a foci-Eb-n, 70 ezer ember között akart robbantani....

Sajtóértesülések szerint egy budapesti Európa bajnoki mérkőzésen akart robbantani a Budapesten elfogott magyar terrorista.

páncélautókkal, drónokkal, távirányítós robottal vonult ki a TEK-kommandósok egy iszlamista terrorista elfogásához. Az első értesülésekkel ellentétben az akció nem csak Budapesten zajlott, az elfogott férfi szülői házánál, Kecskeméten is megjelentek a rendőrök, házkutatást tartottak, de a fiút a fővárosban fogták el.

kecskeméti hírportál értesülései szerint a terrorista állítólag bombát tervezett robbantani az Európa Bajnokság egyik budapesti mérkőzésén.

A Fővárosi Főügyészség közleményében az olvasható, hogy a Fővárosi Nyomozó Ügyészség a tegnapi napon végrehajtott akció eredményeként gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vett egy 21 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmények elkövetésére készült Magyarország területén.

A Blikk információja szerint a magyar-portugál meccsen tervezte a merényletet, még bele gondolni is szörnyű, hogy a Puskás Aréna 67 ezres stadionban ilyen történik, miközben milliók nézik a budapesti mérkőzést.

Az eredeti írást itt találja.

Szatmári Csaba Diósgyőrbe igazolt

Charlie Watts

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek