MegMinden
2021-06-01

Koncert

(kulturjunkie.blog.hu)

Alanis Morissette 13 év után visszatér Budapestre

A hétszeres GRAMMY-díj nyertes énekesnő, Alanis Morissette a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb dátumokat jelentett be 2021-es és 2022-es világkörüli turnéjához, amellyel a Jagged Little Pill album megjelenésének 25 éves évfordulóját ünnepli. A turné 35 állomásos amerikai része 2021. augusztus 12-én indul Austinban, és a legendás Los Angeles-i Hollywood Bowlban ér véget egy dupla koncerttel október 5-én és 6-án. A turné ősszel Európában folytatódik, ahol Németország, Dánia, Hollandia, Olasz- és Spanyolország mellett Magyarország is az állomások között lesz. Zárásként a londoni O2 Arénában ad majd két egymást követő este koncertet Alanis Morissette. Az ausztrál, új-zélandi és Fülöp-szigeteki koncertek 2022-re halasztódnak. 

 

Ezen a különleges koncertkörúton Alanis előadja a Jagged Little Pill album összes számát, valamint egy összeállítást legnagyobb sikereiből és legújabb albuma, a Such Pretty Forks in the Road dalaiból.

Alanis Morissette 13 év után először lép fel hazánkban, 2021. november 3-án a Budapest Arénában! Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül kaphatók. Miután a koncert egy kisebb, színházi jellegű nézőtér kialakításban lesz látható, kizárólag ülőjegyekkel, így a rajongók jobb, ha minél hamarabb bebiztosítják helyüket, ha ott szeretnének lenni. Az énekesnő előtt Liz Phair Grammy-jelölt énekesnő és dalszerző lép fel.

Az eredeti írást itt találja.

Szoboszlai Dominik

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek