MegMinden
2021-05-29

Varga Kevin

(eb2020)

Varga Kevin a mostani Eb-n is aláírná a döntetlent a portugálok ellen

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo elleni csatát várja a legjobban Fiola Attila, a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott védője, aki a 2016-os tornán sérülés miatt nem tudott pályára lépni a portugálok ellen.

A válogatott ausztriai edzőtáborában csütörtökön már ott voltak az RB Leipzigben légióskódó futballisták, így a kapus Gulácsi Péter, a védő Willi Orbán, valamint a középpályás Szoboszlai Dominik is. Utolsóként Holender Filip érkezett meg, ő kedden még a Partizan Beograddal a Szerb Kupa döntőjében játszott.

A török Kasimpasában játszó Varga Kevin szerint a hosszabb edzőtábor szükséges a sikeres Eb-szerepléshez, az pedig, hogy Ausztriában készülnek, szintén hasznos, mert a környezetváltozás minden játékosra jó hatással van.

„Nagyon várjuk már, hogy végre a szurkolóink előtt léphessünk pályára, ráadásul az Eb-n és odahaza. Ha a portugálok ellen el tudnánk érni egy olyan eredményt, mint öt éve a 3-3, azt bármelyikünk már most aláírná, és minden bizonnyal a szurkolók is büszkék lennének ránk” – nyilatkozta Varga.

Az eredeti írást itt találja.

Papp László

DEAC-nál marad Sándor Tomi

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek