MegMinden
2021-05-27

Ronaldo

(juventuz.blog.hu)

A Juventus támadója, Cristiano Ronaldo távozni kíván Torinóból, s ezt már el is mondta a csapattársaknak.

A portugál világklasszis jelenleg hazája válogatottjával készül a nyári Európa-bajnokságra, s a napokban arról írt a közösség médiában, hogy már elérte a maga elé kitűzött célokat az olasz bajnokságban, amit sokan egyfajta búcsúüzenetként értelmeztek.

A 36 esztendős támadó 2018 júliusában a Real Madridtól érkezett a Juventushoz, amelynek színeiben azóta két bajnoki címet, egy Olasz Kupát, valamint két Olasz Szuperkupát nyert, a jelenlegi szezonban pedig a gólkirályi címet is elhódította.

Az ötszörös aranylabdást az elmúlt hónapok és hetek során hírbe hozták egykori klubjaival, a Real Madriddal, a Manchester Uniteddel és a Sporting CP csapatával, de még a Paris Saint-Germainnel is.

Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes határozottan tagadta, hogy ügyfele visszatérne hazájába, de a Juventus részvényeseinek közgyűlésén ma téma lehet a játékos távozása, ami komoly anyagi tehertől szabadítaná meg a klubot.

A napilap szerint a portugál már tájékoztatta a csapattársakat arról, hogy egy évvel szerződése lejárta előtt, 131 mérkőzés és 101 gól után távozni szeretne Torinóból.

Az eredeti írást itt találja.

Letörte a sorompő csapórúdját, majd elhajtott

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek