MegMinden
2021-05-25

Hoppá

(indirekt.hu)

Ezért szabadul meg Havas Henrik a tenerifei ingatlanjától

Évek óta nem járt Tenerifén Havas Henrik, pedig lánya és unokái is ott élnek. Az ismert tévés még egy házat is vett a spanyol szigeten, ám úgy tűnik, ez élete egyik leghasztalanabb befektetése volt. Amellett, hogy Havas nem használja ki a spanyol otthonát, még amiatt sem éri meg megtartania a házat, hogy a kedvenc focibajnoksága nagyjait élvezhesse.

– Pont abban az évben esett ki a Tenerife a spanyol első osztályból, amikor a lányomék kivitték az unokákat az első osztályból. Az dühítő, hogy az ember vesz egy házat Tenerifén és nincs első osztályú csapat, amely odahozná a Barcelonát, meg az Atleticót, meg nyilván a Realt, úgyhogy el kell, hogy adjam a házat – árulta el Havas Henrik a Lali király CsütörTöke című műsorban Boros Lajosnak és társainak, majd azt is elárulta, nem volt jó befektetés az ingatlanberuházás.

– Nem nagyon van időm kimenni – vallotta be a riporter, aki ha valóban pénzzé teszi a tenerifei ingatlanját, komoly summa ütheti a markát, hiszen a helyi ingatlanoldalak szerint a helyi házak most átlagosan 200 és 300 ezer euró között mozognak, amely 70-105 millió forintnak megfelelő összeg. Ráadásul Havas Henriknek úgy tűnik, más okból sincs nincs szüksége a spanyol ingatlanra, családtagjai ugyanis egy ideje Magyarországon élnek. Zsófi unokája például az interjú alatt végig ott ült Havas Henrik közelében, sőt, egyszer be is kapcsolódott a beszélgetésbe.

Az eredeti írást itt találja.

Forinterősödés

al-Ittihad Kalba

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek