MegMinden
2021-05-24

Kajdi Csaba

(hvg.hu)

"El kellett fogadnom és meg kellett szeretnem magam”

Igazi sokarcú kaméleon, aki remekül hasonul a környezetéhez. Az együgyű celebet és a francia entellektüelt is meggyőzően alakítja. És hogy melyik az igazi Kajdi Csaba? Ezt döntsék el önök.

Mit jelent neked a szabadság?

Elsősorban azt, hogy szabadon beszélhetsz és gondolkodhatsz. Egyébként Franciaországban érzem igazán, hogy itthon milyen messze vagyunk ettől. De az is szabadság, hogy el merem mondani a gondolataimat a másik emberről. Ezért sokan neheztelnek is rám, amit nem értek, mert miért is ne mondhatnám el a véleményemet. Azt meg végképp nem értem, miért sértődnek meg annyian.

Te soha nem sértődsz meg?

Bírom a kritikát, azt, ha valaki nem ért egyet velem. Azt viselem csak rosszul, ha szándékosan sértegetnek, bántani akarnak. Különösen ha a nemi identitásommal kapcsolatban teszik ezt. De ha szembesítenek a tévedéseimmel, az teljesen rendben van. Akkor viszont rosszul érzem magam, ha megbántok valakit azzal, amit mondok, ahogy például Iszak Esztert egy tévéműsorban. Rólam nagyjából lepereg, ha valaki rajtam köszörüli a nyelvét. Az igazságtalanság viszont nagyon zavar, és ennek mindig hangot is adok. Ha valamiért népszerű vagyok, akkor az pont ez, hogy ki merem mondani az érzéseimet.

Az eredeti írást itt találja.

Megkezdte a jegyeladást a június 10-én induló új montenegrói légitársaság

Társasági élet

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek