MegMinden
2021-05-16

Rasmus

(fulesbagoly.hu)

Budapesten koncertezik a Rasmus, és van új daluk is.

Jövőre új lemezzel érkezik a Rasmus, és világkörüli turnéra is indulnak. A túra Budapestet is érinti, 2022. október 17-én a Barba Negrában lépnek majd fel. Ma kijött egy új daluk, mutatjuk.

Új dallal jelentkezett a Rasmus: a Bones nemcsak a 2022-re ígért új nagylemez, hanem a jövő őszre kihirdetett világkörüli turné hírvivője is egyben, hiszen a finnek már most bejelentették a lemezbemutató koncerteket is: 2022. október 17-én a Barba Negrában lépnek majd fel.

Négy éve jelent meg a Rasmus legutóbbi, Dark Matters című albuma. A járvánnyal terhelt elmúlt időszakot a zenekar tizedik nagylemezének felvételével töltötte, méghozzá a Joshua néven ismert producer, Jon Schumann közreműködésével. A dán születésű, de az Egyesült Királyságban élő, többszörös platina és aranylemezes szakember hangmérnökként is tevékenykedik, és korábban a Kent, a MEW, a Kashmir, a Guano Apes, a Broder Daniel és a Carpark North lemezein dolgozott már. Joshuát 2000-ben az év producerének választották Dániában, méghozzá a Kashmir The Good Life című, 6 dániai Grammy-t nyert lemeze után, 2010-ben pedig Svédországban lett az év producere, a Kent „Röd” című, 7 Grammis- díjas albumával.

Az eredeti írást itt találja.

Zidane a játékosaival már közölte, hogy távozik

Kovács Sándor

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek