Médiapiac
2021-03-05

Felesleges hetekre bespájzolni

Őrültek háza várható a hétvégén

Ahogy az első hullám idején, úgy most is csökkenteni kell a találkozások számát, amelyhez szigorú korlátozó intézkedésekre van szükség. Tegnap ezekről Gulyás Gergely részletesen is beszámolt, a Kormányinfót követően pedig rögtön kitört a pánikhangulat.

A szigorítások hétfőtől lépnek életbe, de nagyon fontos, hogy már a hétvégén is kerüljük a tömeget.

Ne halmozzunk fel hetekre tartós élelmiszert és vécépapírt. Az élelmiszerboltok nyitva tartanak, mindenkinek jut elegendő áru.

Feltehetőleg a fodrászoknál, kozmetikusoknál és műkörmösöknél is tömeg lesz, ha csak lehet, ezeket a szolgáltatásokat most inkább ne vegyük igénybe.

Bezárnak az építőipari, kertészeti áruházak is, ahol sokan szerzik be a munkájukhoz szükséges eszközöket, alapanyagokat. Tájékozódjunk arról, hogy vállal-e az adott üzlet kiszállítást, vagy vásároljunk holtidőben, például dél körül.

Szerencsére az első hullám idején kiderült, hogy a legtöbb ügyintézést online is le lehet bonyolítani, így ne pánikoljunk amiatt, ha elmaradásunk van, a járványhelyzet miatt sok határidő egyébként is kitolódik. - olvasható a Metropol mai számában. 

 

Texas és Mississippi megnyitja szórakozóhelyeit, mehetnek a koncertek

Nagy rangadókból nem lesz hiány

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek