Külföld
2021-04-25

Átírhatóvá váltak a YouTube-csatornák nevei

Újabb emberemlékezet óta fennálló problémát sikerült megoldania a YouTube-nak, ki tudja hány szoftvermérnök megfeszített munkájának köszönhetően végre könnyedén megváltoztathatóvá váltak a csatornák nevei és profilképei.

A rengeteg alkotót frusztrált problémát eddig az jelentette, hogy a videómegosztón megjelent csatornanév és profilkép azonos volt a Google-fiókban beállított névvel és képpel. Amennyiben a csatornájuk miatt ezeket megváltoztatták a videósok, akkor onnantól kezdve például a Gmailben is az újonnan beállított névvel és képpel jelentek meg, noha abban a megszokott nevüket és profilképüket szerették volna használni.

A GONDRA TIPIKUSAN AZ VOLT A MEGOLDÁS, HOGY A VIDEÓSOK DEDIKÁLT GOOGLE-FIÓKOT HOZTAK LÉTRE A CSATORNÁJUK SZÁMÁRA, NEM PEDIG A MAGÁNCÉLÚ FIÓKJUKON KERESZTÜL TÖLTÖTTÉK FEL A TARTALMAIKAT.

A csatornák nevei és profilképei a YouTube mobilappjában és böngészős felületén is megváltoztathatóak, viszont ilyenkor a youtuberek elveszítik az ellenőrzött jelvényüket, már ha van nekik ilyen. Ez felettébb bosszantó, újból kénytelenek lesznek kérni annak aktiválását.

Kiscsikó született

Pécs is megünnepli a nemzetközi jazznapot

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek