• gyenge köd1℃ Debrecen
  • Vanda
  • Benzin:  377Ft
  • Dízel:  396Ft
A világjárvány ellenére Nudista Fesztivált rendeznek Mexikóban. Ettől remélik a gazdaság élénkítését.

A nudista strandolásnak ötéves hagyománya van az országban. A helyszínt adó Zipoliteot a Holtak strandjának nevezik. Az elmúlt években többezer fő gyűlt össze a közös legális meztelenkedésekre. A februári bulit a Federación Nudista México-nevű csapat szervezi. Annak ellenére, hogy Mexikóban az 1,4 milliót is meghaladta a koronavírus-fertőzöttek száma, és több mint 130.000 ezren életüket vesztették a járvány miatt, a várva várt esemény nem marad el. A hírek szerint a résztvevők az egészségügyi szabályok betartásával meztelenkednek. 

Benjamín Martínez López, a Bienes Comunales képviselője elmondta, ez egy óriási lehetőség a város számára, hogy visszaszerezze a világjárvány miatt elvesztett bevételeinek egy részét. A maszkhasználat és a fertőtlenítés fontosságára is felhívták a látogatók figyelmét.

Korábban egy pedofília-ellenes szervezet tiltakozott a nudista parti ellen, ugyanis felnőtteket és gyerekeket is egyaránt várnak az eseményre. A British Naturism szevezője viszont kiállt a fesztivál mellett. Azt állította, hogy mindenki biztonságban van, a résztvevő szülők odafigyelnek gyermekeikre, továbbá fényképeket sem készíthetnek egymásról, erre csak és kizárólag a rendezvény fotósának van lehetősége.

Trump Twitter fiókjának annyi

Újabb kirakatkiállítás nyílt a Kölcsey Központban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek