Hello Lányok!
2021-06-10

Jobb (jól) adni!

Banális, de működő tippek, hogyan válhatnak a tárgyak igazi ajándékokká. Vannak olyan alap ajándék ötletek, amelyeket csak azért adnak a nőknek, mert az vált beidegződéssé.

1. Bizsu
A nők általában szeretik az ékszereket, mindegy hogy milyen anyagból vannak.
Az arany és gyémánt utáni sápítozás azóta elvárás, mióta évezredekkel vagy századokkal ezelőtt értékesnek nyilvánították ezeket az anyagokat. Mióta azonban a gyémánt birtoklás pusztán pénz kérdése, az azzal való vagánykodás, és a melldöngetés csupán primitív lájk-kunyerálás és triggerelés az Instagramon. Egy ékszer, legyen az bármilyen fajta és stílusú, akkor válhat igazi ajándékká, ha ismerjük a viselőjét és tudjuk, hogy milyen életet él.
Tipp férfiaknak: Ha tudni akarod, milyen ékszernek örülne a barátnőd, kérdezd meg tőle!
Tipp nőknek: Ha magára hagyod az ajándékötletekkel és elvárod, hogy mindenre magától jöjjön rá, ne reklamálj!

2. Kencefice
A kozmetikumok ajándékozása kimondottan nők között zajlik, hiszen ők tudják, hogy mit miért kennek magukra. Ha egy férfi vesz a barátnőjének egy aromaterápiás fürdősót vagy ránctalanító krémet, felvetődik a gyanú, hogy a fickó látens csatár a másik csapatban.
A parfüm azért képez kivételt, mert az illatfelhőt a férfiak is élvezhetik, ha azt a nő magára fújja, így ők is részesei lehetnek a megvásárolt ajándék sikerének.
Tipp férfiaknak: Ha nincs különösebb érzéked a parfümökhöz és nem tudod, hogy a barátnőd melyiket nézte ki magának, semmiképp se kezdj bele a vásárlásba egyedül! Mire valók a barátnők és a lánytestvérek, ha nem erre? Ők tudni fogják melyik lesz az igazi.
Tipp nőknek: Akárhányszor felugrik egy hirdetés, vagy meglátod a tévében az adott parfümöt, hangosan hívd fel a figyelmét arra, hogy ilyet szeretnél. Mindenkinek könnyebb lesz így!

3. Virág
A virág valamiért feltételekhez kötött ajándék lett, holott a legegyszerűbb módja annak, hogy a férfiak kifejezzék az érzelmeiket. Tudjuk, hogy a pasik nem a verbalitásban a legerősebbek. A virágok fajtáival, színeivel régebben kifejezhető volt egy-egy fontos mondanivaló, de ez mára valamiért eltűnt. A baj az, hogy ezt nem helyettesítette semmilyen más kommunikációs forma. Az, hogy egyesek számára miért ciki virágot adni egy lánynak, számomra teljesen abszurd és érthetetlen.
Tipp férfiaknak: Vegyél virágot!
Tipp nőknek: Fogadd el a virágot és örülj, hogy egyáltalán rád nyitja valaki az ajtót!
Még egy tipp férfiaknak: Az általános, hogy a nőknek nem ajándékoznak alkoholos italt. Szerintem tartunk már ott, hogy egy szépen becsomagolt, kellemes, finom ital lehet jóajándék egy nőnek. Persze ehhez ismerni kell az ízlését.

Egy üres piaci rés: Valaki intézze el, hogy létezzen takarítónő-kupon ajándékba! Hálásabb nők nem lesznek, ha ez megtörténik!

Kővári Piros

Biden: az Egyesült Államok félmilliárd adag koronavírus-vakcinát vásárol a rászoruló országoknak

Meghirdették a Magyar Kézművesség 2021 pályázatot

Kővári Piros

Szerző
Hasonló cikkek