Hello Lányok!
2021-06-06

Lánybúcsú programajánló - Mert nem csak az alkoholon múlik!

Ha nagyban szervezitek a lagzitokat, a leánybúcsúdról se feledkezz meg! Egyre több hely nyílt meg, és a programválaszték is egyre bővül, amelyek közül kedvetekre válogathattok. Lehet, hogy országos barátnőid vannak, de az még nem jelenti azt, hogy van ízlésük, ha lánybúcsúról van szó. Ezért, ne engedd el teljesen a gyeplőt!

A lánybúcsú lényege az alkohol és a meghatódott részeg örömbőgés.Gondosan meg kell hát szervezni azt, hogy ez milyen körülmények között történjen. Ha hatvanévesen mész férjhez egy zárdából való szabadulás után, és elég igénytelen is vagy, hívhattok a lakásra valami chippendale fiúnak csúfolt szerencsétlent, aki majd eltűri, hogy fogdossák pár ezer forintért. Ezen kívül, bekeverhettek pár flakon vodka-energiaitalt és mehettek ordenáréskodni az utcára. Nem rossz ez sem, bár manapság annyi programlehetőség van, amit egyszerűen kár volna kihagyni. Körülnéztem és találtam néhány budapesti programot, amit érdemes kipróbálni. Mikor és kivel mehetnél el a következő helyekre, ha nem a lánybúcsúdon?
Az ivós játékokat, feladatokat, kérdéseket ezek között is megejthetitek, semmi sem zárja ki egymást.

1. Csokimúzeum
Csoportvezetések vannak, rengeteget megtudsz a csokiról, amit bizonyára szeretsz. Gyönyörű az épület és mindent megkóstolhatsz! Ja, és pezsgő is van! A lánybúcsúdon nyugodtan kényeztetheted magad! A nap további részében elfogyasztott tömény szeszhez képest, pár szem csoki szénhidrát tartalma úgyis eltörpül. Ne gondolj ilyenekre!

2. Szabadulószoba
A Quest Hunter számtalan változatban kínál szabadulószobás, nyomozós játékokat az egész városban. Ha Harry Potter fan vagy, ha imádod a kocsmázást, ha horror rajongó vagy, vagy esetleg röhögnétek jót az infantilizált szexjátékokon, kereshettek „péniszeket” is. Bármelyikkel garantált lesz a jókedv. Minden csomag izgalmas, viszonylag jó árban van és itt is kaptok pezsgőt.

3. Spa
Minek két külön napra tenni a berúgást és a másnapi regenerálódást, ha egyszerre is megteheted?
Persze a masszázst, a testkezeléseket, szaunázást, medencézést és hidegtálat lehet cizelláltan is élvezni, csak úgy nem olyan vicces. Ezért nagyon helyesen borkóstolási lehetőség is van, mindenképpen ezt válasszátok!

4. Karaoke
Nyugi, nem kell mindenki előtt kornyikálnod. Privát szobát bérelhettek, ahol csak magatok lehettek. A Dob utcai Blue Bird Karaoke Rooms igényes, tiszta és nem létezik olyan zene, amit ne lehetne a borzalmas hangod alá tenni, brutálisan jó minőségben.

5. Városnézés
Budapest gyönyörű! Akár hajóval, akár limuzinnal, akár lovas kocsival, akár busszal, mindenképpen menjetek egy kört! Lehet, hogy már százszor láttad a Lánchidat, de sokkal izgalmasabb lesz ittasan végigmenni rajta, vagy alatta. Az plusz kihívás, hogy viselkednetek kell, de ilyenkor van esélyetek elviselhető képeket csinálni egymásról.

Kővári Piros

Ciprusra is teszt- és karanténkötelezettség nélkül utazhatnak a beoltott magyarok

Josh x Betti

Kővári Piros

Szerző
Hasonló cikkek