Hello Lányok!
2021-05-01

Fürdőruha trendek - Ezekben tündökölhetsz idén a strandon!

A 2021-es fürdőruha divat félig a múltba tekint, félig pedig két lábbal a jelenben sütkérezik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a magas derekútól a tangáig tartó bugyifazonok, a szokatlan, mégis működő színek, a minták színes kavalkádja és a sikkes formák hódító hadjárata. Nézd!

1. A barna
A nyárról nem ez a szín jut először eszünkbe, legalábbis, ami a természetet illeti, így viszonylag kevésszer bukkan fel a kollekciókban. Idén azonban ez megváltozik. Némi meleg, arany beütéssel, gyönyörűen passzol majd a napbarnított bőrödhöz! Ne félj tőle!

2. String
Azaz, a jól megszokott, cici villantós, szexi, kötős falatkák, a pasik kedvencei. A vízicsúszdázást ne ebben vállald be, mert mire leérsz, örökre eltűnik. Tapasztalatból tudom…

3. Tanga
Ne a csíktangára gondolj! A brazil és a magas, vágott fazon végre nem a Sátán kísértése. Próbáld fel, mert kiderülhet, hogy jobban illik az alakodhoz, mint az egyen teli bugyi!

4. Magas derék
Egy pár éve egyre népszerűbb ez a régi trend, amit nagyon jónak találok, hiszen szuper nőies és rendkívül szép alakot csinál! Nem mellesleg, gondolnak azokra a nőkre is, akik nem feltétlenül akarják megmutatni a hasukat.

5. Aszimmetria
A legjobb tulajdonsága, hogy nyújt!!!

6. Magasan vágott
Ha égig érő lábakat szeretnél, bátran próbáld ki! A nyolcvanas évek legnagyobb divatja, most kivágva, tekeregve, húzva, csomózva egészíthet ki Téged!

7. Kis fekete
A tökéletes, elegáns kis feketéd, már a strandon is hordhatod. Válaszd ki az alakodnak legmegfelelőbb fazont! A hatás egy óriási szalmakalappal az igazi!

8. Mintás
Bohém, nyomott minták, pasztell virágok, és állatminták bármelyike jó választás lehet idén. Vigyázz, hogy most ne keverd őket!

Kővári Piros

 

Újabb áremelkedésre lehet számítani a zöldségpiacon

Ma reggeltől újra lehet foglalni időpontot Sinopharm és AstraZeneca oltásra

Kővári Piros

Szerző
Hasonló cikkek