Hello Lányok!
2020-06-19

Olaj és ecet kisokos

A jó alapanyag a jó étel kulcsa. Igaz ez a legfőbb összetevőkre is, mint az olajakra, zsírokra, ecetekre. Hogyan fogjunk neki a sütésnek? Melyik olaj alkalmas főzésre, és melyik nyers fogyasztásra? Van élet a hagyományos zöld üvegű eceten túl is! Szendrei Bence kreatív séf olaj és ecet kisokosa még a tapasztaltabb háziasszonyoknak/uraknak is jól jöhet.

Az FM90 Campus Rádió Helló Lányok! műsorában Szendrei Bence sorra vette a főzés elengedhetetlen kellékeinek, az olajoknak és zsíroknak a tárházát. Mint mondja egyáltalán nem mindegy, hogy miben sütünk-főzünk, mit használunk fel nyersen, nem is beszélve az ízesített olajokról. Végtelen a kínálat, csak győzzünk választani. És itt vannak az ecetek, mint természetes ízfokozók. Ha finomabb ételekre vágyunk, használjunk ecetet! Hogy, hogyan? Elárulja a kreatív séf itt!

Szombattól nyár van a MÁV-nál is

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek