Hajdú-Bihar
2023-03-16

Március 15-én történt

A szeles idő Hajdú-Bihar vármegyében is adott munkát a tűzoltóknak.

Szerda hajnalban Debrecen és Hajdúböszörmény között egy autó az árokba csúszott, a tűzoltók átvizsgálták a járművet. A mentőszolgálat az autó két utasát kórházba szállította.

 

Hajdúszoboszlón, a Wesselényi utcában egy lemezkerítést bontott meg a szél, a gyalogos forgalmat veszélyeztette, ezért a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal a kerítés elemet eltávolították. Később a Fertő utcába vonultak a tűzoltók, ott egy fa egy villanyvezetékre dőlt. A tűzoltók létrán át motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

 

Debrecenben, a debreceni hivatásos tűzoltók először az Áfonya utcába vonultak. Ott egy tizenöt méteres akácfa egyik ága hasadt le, melyet magasból mentőn keresztül láncfűrésszel vágtak le. A Miklós utcában egy lakatlan ház tűzfaláról téglák hullattak le a szomszédos lakóház tetejére. A tűzoltók a meglazult téglákat távolították el. A Rózsástelep utcában egy nagyméretű fa dőlt meg, a forgalmat veszélyeztette. A tűzoltók szintén láncfűrésszel avatkoztak be. A Pallagi útra is riasztották őket, ott is egy nagy fa okozott gondot. A fát a hivatásos tűzoltók a debreceni önkéntes egységgel közösen láncfűrésszel vágtak ki.

 

Villanyoszlopnak ütközött egy autó szerdán Vámospércsen, a Dózsa György utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és a helyszínt biztosították, az áramszolgáltató kiérkezéséig.

 

Este egy rakomány nélküli kamion borult az árokba Hortobágyon, a híd közelében. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A kamion sofőrjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Elérhetők az adóbevallási tervezetek

Ülésezett a fenntartó kuratórium

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek