Hajdú-Bihar
2022-07-27

Valentin-napi fenyegető üzenet egy berettyóújfalui iskolában

A Debreceni Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat azzal a fiatalkorú nővel szemben, aki egy iskolatársát fenyegette meg.

A 15 éves vádlott egy berettyóújfalui középiskolába jár, a 16 éves sértett pedig az osztálytársa.

 

Az iskolában 2022. február 14-én Valentin-napi üzenetek elhelyezésére kitettek egy levélgyűjtő dobozt. A vádlott bedobta a sértettnek címzett névtelen levelet, amelyben félelemkeltés céljából a számára ellenszenves lányt súlyos bántalmazással fenyegette meg.

 

A sértett kora délután megkapta a gyűjtőládából szétosztott levelet, elolvasása után pedig nagyon megijedt. A vádlott néhány nappal később árulta el a lánynak, hogy ő írta a fenyegető üzeneteket.

 

Az ügyben a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság nyomozott.

 

A Debreceni Járási Ügyészség a fiatalkorú lánnyal szemben személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban a járási ügyészség indítványozta, hogy a járásbíróság a vádlottal szemben próbára bocsátás intézkedést alkalmazzon és állapítsa meg, hogy ennek tartama alatt a vádlott pártfogó felügyelet alatt áll.

 

“Az internet egy rémisztő hely” - interjú a svéd világsztár, Zara Larssonnal

Hamis bizonyítvánnyal igazolta szakképesítését a hajdúböszörményi asszony

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek