Hajdú-Bihar
2021-12-07

Lekéste a buszt, ezért kölcsön vett egy autót

A 24 éves férfi elkötött egy személyautót, majd balesetet szenvedett vele. A berettyóújfalui rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A rendőrségre 2021. december 4-én 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Berettyóújfaluban valaki nekihajtott egy villanyoszlopnak. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, azonban már csak a sofőr hűlt helyét találták az autóban. Sokat nem kellett keresni a fiatal férfit, egy utcára sétált a balesettől, amikor a rendőrök megállították és igazoltatni kezdték.

 

Hamar egyértelművé vált, hogy miért érezte szükségét annak, hogy hátrahagyja az összetört gépkocsit. Soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, ivott mielőtt a volán mögé ült, és ha ez nem lett volna elég, a Ladát a baleset előtt kötötte el egy ingatlan kapubejárójából.

 

Mint kiderült, a 24 éves férfi lekéste a hencidai buszt, majd úgy döntött, hogy gyalog indul haza. Útközben egy ingatlan előtt parkoló autóra lett figyelmes, ami nyitva volt, és az indítókulcsot is megtalálta benne. Rövid hezitálást követően beindította és elindult vele, azonban messzire nem jutott, nekihajtott egy villanyoszlopnak.

A járőrök előállították hencidai lakost a rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt pedig őrizetbe vették.

 

police.hu 

Veszélyeztetett ritkaságokkal gyarapodott a Debreceni Állatkert récés tava

Egy 3500 éves arany karperec a Nemzeti Múzeum új műtárgya

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek