Hajdú-Bihar
2021-12-02

A katasztrófavédelemnek sok teendője volt december első napján

Debrecenben baleset és favágás volt szerdán. Balmazújvároson szintén fa miatt vonultak, Bakonszegen tűzesethez, Komádi közelébe pedig műszaki mentésre riasztották a tűzoltókat.

Tegnap hajnalban egy nyárfát kellett kivágni a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltóknak, mert az a kerékpár út felé dőlt, és veszélyeztette a forgalmat, Balmazújváros közelében a 3321-es útnál. Az egység motoros láncfűrésszel avatkozott be.

Szerda délután két személyautó ütközött össze Debrecenben, a Szoboszlói úton. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták az autókat és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat három embert szállított kórházba a baleset résztvevői közül.

Egy családi ház mögé épített góré és egy fából készült ól égett Bakonszegen, a Kovácsi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Kora este Debrecenben, a Gázvezeték és Bádogos utca kereszteződésében egy nyírfa dőlt ki tövestől, a gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és kötél segítésével a fát eltávolították.

Egy autó lesodródott az útról késő este Komádi és Furta között. A komádi önkormányzati tűzoltókat riasztották, az egység elvégezte az áramtalanítást, valamit az autó által szállított orvosi eszközöket kiemelésére avatkozott be. A jármű vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

10 466 az új fertőzött, elhunyt 218 beteg

Grecsó Krisztián

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek