Hajdú-Bihar
2021-08-26

Gondot okozott az erős szél, de három autó is összeütközött

Délelőtt faágat vágtak le, délután balesethez riasztották a tűzoltókat, kora este pedig tűzesethez vonultak az egységek. Szerdai események röviden.

Lehasadt egy nagyméretű faág Debrecenben, a Domokoskert utcában. Az ág a gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók levágták azt motoros láncfűrésszel.

 

Szintén faág hasadt le a debreceni Szabó Pál utcában, a tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel eltávolították az ágat.

 

A szél cserepet mozdított el egy tetőszerkezetről Hajdúdorogon, a Szív utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a cserepeket.

 

Balmazújvároson, a Keleti Főcsatornánál egy tíz méteres fa egyik ága lehasadt. A balmazújvárosi önkormányzati és önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

 

Három autó ütközött össze szerda délután Debrecenben, a Létai úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat a helyszínről két embert kórházba szállított.

 

Egy elhagyatott épületben keletkezett tűz tegnap késő délután Debrecenben, a Homokhát utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik az épületet átvizsgálták és a körülbelül száz négyzetméteren égő területet két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.

 

 

 

Fotó: Debreceni HTP

Augusztus utolsó hétvégéjén is érdemes felülni a Zsuzsira

180 az új fertőzött, elhunyt egy beteg

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek