Hajdú-Bihar
2021-04-15

Közlekedési balesetek és tűzoltás kedden

Kedden egy nyergesvontató csapódott fának, később melléképület tűzhöz, majd kigyulladt kazánházhoz vonultak az egységek. Délután közlekedési balesetekhez riasztották a tűzoltókat.

Kedden kora reggel a 42-es számú főúton, Földes és Báránd között egy nyergesvontató fának csapódott. A sofőr a roncsba szorult. A püspökladányi hivatásos tűzoltók a fát eltávolították, így a jármű vezetője kiszabadult. Őt a mentőszolgálat kórházba szállította. 

Sárrétudvariban, a Radnóti utcában egy melléképület égett. A püspökladányi és karcagi hivatásos tűzoltók vonultak, két vízsugárral oltották el lángokat és egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Egy lakóház különálló kazánházában keletkezett tűz, a tetőszerkezet teljes terjedelmében égett kora délután Püspökladányon, a Dió utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Két autó ütközött össze Debrecen-Bánkon, a Bükk utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. Mind a két járművezetőt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Kedden este egy villanyoszlopnak csapódott egy autó Berettyóújfaluban, a Bessenyei lakótelepen. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet és elvégezték a feszültségmentesítést. A autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. Az áramszolgáltató a sérült villanyoszlopot egy daruval eltávolította.

 

Fotó: Püspökladányi HTP, Berettyóújfalui HTP

A fertőzöttek száma 138,2 millió, a halálos áldozatoké meghaladta a 2,97 milliót a világon

Csütörtöktől igényelhetik a közfoglalkoztatottak a havi 45 ezer forintos elhelyezkedési juttatást

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek