Hajdú-Bihar
2021-03-30

Biciklit akart lopni: fennakadt a kerítésen

A férfi a megalapozott gyanú szerint egy kerékpárt akart ellopni Berettyóújfaluban. Pechére a bicikli fennakadt a kerítésen, így üres kézzel menekült a helyszínről. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy férfi értesítette a rendőrséget 2021. január 5-én 21 óra körül arról, hogy Berettyóújfalu, Puskin utcai házába betörtek. A bejelentő a hívatlan látogatót megzavarta, aki ezt követően üres kézzel menekült a helyszínről.

A jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol nem mindennapi látvány fogadta őket; egy kerékpárt találtak a kerítésen felakadva. A rendőrök gyors adatgyűjtést követően egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A csökmői lakost előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Beismerő vallomást tett, elmondta, hogy ő csak haza akart menni a biciklivel.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

 

police.hu

Koronavírus-fertőzöttek száma Spanyolországban

A fertőzöttek száma 127,6 millió, a halálos áldozatoké 2,79 millió a világon

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek