• szórványos felhőzet4℃ Debrecen
  • Zoltán
  • Benzin: 419Ft
  • Dízel: 429Ft
Egy Berettyóújfalu külterületén történt súlyos baleset körülményeit vizsgálták a hajdú-bihari rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 60 éves lengyel férfi közlekedett kisteherautójával 2020. július 7-én 8 óra körül a 42-es számú főúton, Berettyóújfalu külterületén. A 32. kilométerszelvényben a sofőr előtt fékezni kezdett egy személyautó és irányjelzőjével jelezte, hogy balra fog kanyarodni. Mivel szemből egy kamion közeledett, ezért a gépkocsi vezetője megállt, azonban a mögötte haladó kisteherautó már nem tudott időben lefékezni és hátulról nekiütközött. Az ütközés következtében a személyautó átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol nekicsapódott az érkező kamionnak.

A balesetben a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a kisteherautó sofőrjét pedig könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Gyanúsítotti kihallgatásán a 60 éves lengyel férfi elismerte a felelősségét a beleset okozásért.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

 

police.hu

Az adócsökkentések a koronavírus-válságban is folytatódnak

Január 23-án adják át a Petőfi Zenei Díjakat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek