Hajdú-Bihar
2020-11-09

Lakástüzek adtak munkát hétvégén a Hajdú-bihari tűzoltóknak

Több lakástűzhöz is riasztották a tűzoltókat Hajdú-Bihar megyében a mögöttünk álló hétvégén.

Pénteken reggel Kabán a Zrínyi utcában keletkezett tűz, ahol az előszoba és az ott tárolt berendezési tárgyak kaptak lángra. A házban ketten laktak, akik közül a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított. Kigyulladt egy családi ház egyik szobája pénteken a déli órákban Hajdúdorogon, a Kurucz utcában. Az ingatlanban egy embert élt, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. 

 Szombaton Debrecenben a Császár Péter utcában volt lakástűz, ahol berendezési tárgyak kaptak lángra egy családi ház pincéjében. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

 Vasárnap reggel egy páraelszívó kapott lángra Püspökladányban a Radnóti Miklós utcában. A tűz következtében a gáztűzhely gázcsöve is megégett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ingatlan lakója eloltotta a tüzet. Az ingatlan fűtés nélkül maradt, emiatt lakója ideiglenesen rokonhoz költözött. 

 Emellett pénteken délután jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy családi házban Debrecenben, a Nyíl utcában. A helyszínre érkező tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A lakásban tartózkodók közül senki sem sérült meg. A gázszolgáltató szakemberei a meghibásodott nyílt égésterű gázkészüléket ideiglenesen kizárták a rendszerből.

Fotó:katasztrófavédelem
 

Palvin Barbi David Guetta-val jelentkezett be

Kikapott a DEAC női futsal csapata

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek