Hajdú-Bihar
2020-06-18

Összeverekedtek a buszon

A járőrök perceken belül elfogták a férfiakat. A verekedés egészen addig fajult, hogy az egyikük megvágta vitapartnerét egy tapétavágóval. Könnyű sérüléseket szenvedtek mind a ketten.

A rendőrségre 2020. június 18-án 10 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy két férfi összeverekedett egy távolsági buszon, Debrecen és Téglás között. A bejelentő elmondta, hogy a két utas miután leszállt a buszról, Debrecenben, az Árpád téren is folytatta a dulakodást, ami egészen addig fajult, hogy az egyik férfi megvágta a másikat egy tapétavágóval. A debreceni járőrök azonnal a helyszínre mentek és elfogták a két férfit. A mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták őket, és az elődleges orvosi vélemény alapján mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya  egy 53 éves helyi lakossal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg 47 éves hajdúhadházi  vitapartnerével szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indít nyomozást.

Zsebibaba a Debreceni Állatkertben

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek