Gazdaság
2020-11-28

Marad a Blikk és a Kiskegyed is

"A piac változik. Mi maradunk." Így jelentette be a Ringier Axel Springer Magyarország hazánk egyik legnagyobb médiavállalata, hogy 2021-ben minden nyomtatott kiadványukat továbbviszik 2021-re.

2020 a nyomtatott lapok piacát is megtépázta. Számos napi- és havilap eltűnt idén a hazai kínálatból, vagy szűnik meg jövő év elejétől. A Ringier Axel Springer Magyarország kiadóvállalat, minden közkedvelt print kiadványát megőrzi 2021-ben is, és a legszélesebb olvasói összetételű, sokszínű portfólióval továbbra is hatékony hirdetési lehetőséget biztosít partnereinknek.

"2020 bizonyította: számíthatunk nagy múltú médiatermékeink népes olvasótáborára a nehéz időkben is, ugyanúgy, ahogy hirdető partnereink is velünk tartottak print és digitális felületeinken. Köszönjük nekik!" - áll a közleményben.

A Ringier közkedvelt márkái közé tartozik a Blikk, a Blikk Nők, a Kiskegyed lapcsalád, a GLAMOUR, a GEO magazin, az Auto Bild Magyarország, valamint teljes műsorújság- és rejtvénylap portfólió.

Digitális médiatermékeiről is hírt adott a kiadó, mely szerint tovább erősítik a Blikk.hu, a Glamour.hu, a Blikkruzs.hu, a Noizz.hu, az EgészségKalauz.hu, valamint a Recepttár.hu oldalait.

 

KönyvtárPontok Debrecenben - Hogyan kölcsönözzünk könyveket?

A DEAC labdarúgócsapata nehéz ellenfelet kapott a bajnokságban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek