Egyetemi Élet
2021-04-15

UDream - A Te álmod!

Úgy érzed, valamiben különleges vagy? Mások előtt is megmutatnád a tehetséged? Szívesen küzdenél értékes nyereményekért? Ha akár csak egy kérdésre is igen a válaszod, olvass tovább!

Hagyománnyá vált a járvány előtti években, hogy a DE BTK HÖK tehetségkutatót szervez. A rendezvény idén új köntösben, a BTK, a TTK és a ZK hallgatói önkormányzatainak közös szervezésében vár Titeket. Közösen újragondoltuk, igazodtunk a járványügyi szabályokhoz, így online rendezzük meg, hogy a pandémia alatt is teljesülhessen a Te álmod!
 
A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tehettek meg: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf2YyFYcJw.../viewform...
 
 
A tehetségkutatón csak a Debreceni Egyetem polgárai vehetnek részt. Csapat (pl. tánccsoport, zenekar) jelentkezése esetén legalább a csapat fele a Debreceni Egyetem hallgatója kell, hogy legyen.
 
A verseny 2 fordulós. Az első fordulóban a produkciódat videóban elküldve várjuk. A beérkezett előadásokat 4 fős zsűri értékeli, és a legjobb 5 nevezőt juttatja tovább a döntőbe. A második fordulót, a döntőt követheted majd online, itt dől el, hogy a legjobb öt versenyző közül ki nyeri a UDreamet.
 
Az első forduló jelentkezési határideje: 2021. április 21.
A legjobbakat értékes nyereményekkel jutalmazzuk:
első hely: 100.000 Ft
második hely: 80.000 Ft
harmadik hely: 60.000 Ft
negyedik hely: 20.000 Ft UD Shop utalvány
ötödik hely: 20.000 Ft UD Shop utalvány
különdíj: fellépési lehetőség az ODEon Színházban + 20.000 Ft UD Shop utalvány

Áprilisban díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok a MÁV-Volán-csoport járatain

Bébibumm a Debreceni Állatkertben

Egyetemi Élet

Szerző
Hasonló cikkek