Egyetem Tér
2023-04-06

Szakmai Napok az Informatikai Karon

Próbainterjúkon, előadásokon vehetnek részt a Debreceni Egyetem Informatikai Karának hallgatói az április 13-14-i szakmai napokon, ahol az IK kiemelt partnerei is bemutatkoznak. A látogatók megismerkedhetnek a legújabb informatikai technológiákkal és a kar által kínált karrierlehetőségekkel is.

A Debreceni Egyetem Informatikai Karán idén 27. alkalommal rendezik meg az Informatikai Szakmai Napokat. Összesen huszonöt cég, köztük az Informatikai Kar tizennégy kiemelt partnere lesz jelen kínálatával az IK épületének földszintjén és első emeletén.

Az MSCI, a Morgan Stanley, a Nokia és a DataSunrise húszperces interjúkat is készít azokkal a fiatalokkal, akik próbára tennék magukat és tapasztalatokat szereznének valamelyik nagyvállalatnál, így részletesen megismerhetik a cégek elvárásait, szakmai profilját.

A látogatók a legújabb informatikai technológiák mellett aktuális témákkal, így például az 5g technológia és az SAP oktatás előnyeivel, az adatvizualizáció piackutatásban betöltött szerepével, a GE HealthCare Edison platformmal is megismerkedhetnek, de ezek mellett a karrierlehetőségek között is válogathatnak majd.

Két szekcióban angol és magyar nyelvű előadáson vehetnek részt az eseményre a helyszínen regisztráló hallgatók. Az Informatikai Karral együttműködésben álló cégek mellett csatlakozik a Szakmai Napokhoz a DE Műszaki Kara, valamint az IT Debrecen csoport is.

A 27. Informatikai Szakmai Napokat április 13-14-én, csütörtökön és pénteken rendezik meg a Kassai úti campuson, az eseménnyel kapcsolatban további információ ezen a linken érhető el.

A Debreceni Egyetem Informatikai Kar kiemelt partnerei az eseményen:
Alverad, dataExpert, Data Sunrise, Delaware, Deutsche Telekom IT Solutions, Dynamic Solutions, Epam, DE GE HealthCare, IH Információs Hivatal, Lupus Consulting, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, NI Hungary, Nokia, TCS Tata Consultancy Services. 

 

Lezárnánk a párharcot

Csorba Lóci

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek