Egyetem Tér
2022-09-29

Lengyel vendégek az Egészségtudományi Karon

A gliwicei Silesian University of Technology Oktatási és Kommunikációs Intézetének professzorai látogattak a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karára. A lengyel delegáció azzal a céllal érkezett, hogy tárgyaljanak a két intézmény közötti oktatási együttműködési lehetőségekről és megismerjék az ETK képzési portfólióját.

Az intézet vezetője, Beata Pitula és munkatársa, Anna Suchon szeptember végén néhány napra bekapcsolódott az Egészségtudományi Kar munkájába, vendégelőadóként a Social Work and Social Economics Joint Master Degree angol nyelvű képzésben vettek részt.

Oktatói fórumon találkoztak a kar munkatársaival és bemutatták az intézményüket, valamint egyeztettek a további együttműködési lehetőségekről.

A megbeszélések során az Egészségtudományi Kar jelenleg futó két nemzetközi pályázatáról Varga Levente, az Egészségügyi Informatikai Tanszék adjunktusa számolt be.

A lengyel vendégek a Gerontológiai Tanszék munkájába is bekapcsolódtak. Bene Ágnes oktató szenior örömtánccal tette még emlékezetesebbé számukra a karon töltött időt.

 

 

Sajtóközpont

 

Dr. Bitskey István

Kossa György

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek