Egyetem Tér
2022-02-08

Új helyen a megújult UD Shop

Kibővített kínálattal új helyszínen, a Learning Center földszintjén érhető el a Debreceni Egyetem ajándékboltja. A korábbinál jóval nagyobb területű UD Shop hétfőtől péntekig 8:30-tól 16:30-ig várja vásárlóit.

A hallgatók a félévkezdéssel vehették birtokba az intézmény modern tanulóközpontját, amelyben megújult formában, a korábbinál nagyobb alapterületű, mintegy 100 négyzetméteres eladótérben lehet megvásárolni a különböző egyetemi és DEAC-logóval ellátott ruhadarabokat, valamint az írószereket és ajándéktárgyakat.

Az üzletbe lépőket üvegezett vitrinekben elhelyezett mintadarabok – sapkák, sálak, nyakkendők –, vállfán sorakozó, különböző színű és változatos fazonú pólók, pulóverek fogadják. Természetesen nem hiányoznak a kínálatból a tanuláshoz nélkülözhetetlen írószerek: az egyetem hivatalos logójával ellátott füzetek, mappák és tollak sem. Az orvostanhallgatók igényeihez szabott, kari logós pólók is gazdára várnak, a tervek szerint ez a kínálat további karok termékeivel bővül majd.

A UD Shop különleges szolgáltatása, hogy a labormunkához nélkülözhetetlen fehér köpenyekre igény szerint kérhető a címer mellé a tulajdonos nevének hímzése is.

Akik pedig diploma előtt állnak, búcsúajándékként választhatnak az UD feliratos, vagy akár diáksapkát viselő plüssmackók kínálatából, de ugyanitt megvásárolható eDE is, az egyetemi kabalamókus.

 

 

Ami pedig a bolt alkalmazkodását illeti a járványhelyzethez: már kapható logóval ellátott szájmaszk is. A megújult Egyetemi Ajándékbolt a Learning Center földszintjén hétfőtől péntekig 8:30-tól 16:30-ig várja a vásárlókat.

A nyelv, amit mindenki ért

A felvételi hajrában is a DE a legjobb döntés

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek