Egyetem Tér
2021-12-21

Bravúros győzelem

Az idei szezonban veretlen és a bajnokságot magabiztosan vezető Falco együttesét fektette kétvállra a Debreceni Egyetem kosárlabdacsapata az NB I-ben. Női röplabdázóink az Eötvös DSE elleni derbin diadalmaskodtak.

Kosárlabda
Fantasztikus játékkal hárompontos, 91-88-as győzelmet aratott a DEAC-Tungsram a címvédő, listavezető és az idei kiírásban még veretlen Falco KC Szombathely felett hazai pályán. Jorgosz Vovorasz együttesének ezzel megmaradt az esélye, hogy sorozatban harmadszor is részt vegyen a Magyar Kupában, ahová a bajnokság első nyolc helyezettje kvalifikálja magát.

 Óriási kihívást jelentett a találkozó az egész klub számára, nagy feladat elé állított minket. Egész héten azt tartottuk szem előtt, hogy minél nagyobb tűzzel lépjünk pályára. Összességében kontrollálni tudtuk a mérkőzést, és megérdemelt siker született. A fontos pillanatokban jól választottuk meg a dobásainkat, így hiába fordított a Falco, a végén újra át tudtuk venni a vezetést. Ez egy nagyon fontos győzelem, de szerdán, Kecskeméten is vár ránk egy mérkőzés, ahol szintén jól kell teljesítenünk – értékelt Jorgosz Vovorasz.

Röplabda
Idei utolsó mérkőzését játszott az NB II-ben a DEAC női röplabdacsapata. Kuszkó Zsolt tanítványai derbit játszottak a szintén debreceni gárda, az Eötvös SE ellen a DESOK-ban. Az izgalmas találkozót végül 3:2-re a mieink nyerték, akik így a második helyről várják a januári folytatást.

További részletek

NyD

Tizenöt omikronos esetet azonosítottak

Zenészképzés mesterfokon

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek