Egyetem Tér
2021-10-18

Elindult a keresztféléves felvételi

A 2021-es keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban a Debreceni Egyetem hat kara kínál továbbtanulási lehetőséget a jelentkezőknek. A 2022 februárjában induló felsőoktatási képzésekre október 15-től lehet jelentkezni.

A Debreceni Egyetemen idén is hat kar hirdetett képzéseket a keresztféléves eljárásban. A jelentkezők a Bölcsészettudományi Kar, a Gazdaságtudományi Kar, az Informatikai Kar, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, a Műszaki Kar, valamint a Természettudományi és Technológiai Kar mesterképzései közül választhatnak.

A Debreceni Egyetemen összesen 2081 férőhelyet hirdettek meg az eljárás során, ebből 70 a Gazdaságtudományi Kar képzéseit választók számára a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán érhető el.

A mesterképzések állami ösztöndíjas és önköltséges formáira azok jelentkezhetnek, akik legkésőbb 2022 januárjában megszerzik a választott képzéshez szükséges felsőfokú végzettséget.

A végleges jelentkezéseket regisztráció után kizárólag a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi-rendszerben lehet rögzíteni legkésőbb 2021. november 15-én 24 óráig. Ezt november 20-án 24 óráig kell hitelesíteni, amit legegyszerűbben Ügyfélkapuval lehet megtenni.

A felsőoktatási felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információk, a meghirdetett képzések, a határidők, az eljárási díj, illetve a pontszámítás részletes szabályai és módszerei a felvi.hu oldalon találhatók meg.

Megtiszteltetés érte a DEAC szakosztályvezetőjét

50 éves jubileumot ünnepelt a Nyíradonyi Pávakör

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek