Egyetem Tér
2021-09-15

Teltházas stadionshow-ra készülnek

Egy év szünet után nagy várakozás előzi meg a yoUDay-t. A kedd esti főpróbán minden a helyére került, szerda estére pedig újra megtelnek a lelátók. A kapukat 18:30-kor nyitják. Ne felejtse otthon jegyét és a védettséget igazoló karszalagját!

A járvány miatt egy év szünet után tér vissza a Debreceni Egyetem tanévnyitó stadionshow-ja. A yoUDay látványvilágában ezúttal is sok különlegességet és meglepetést ígér az egyetemi polgárok és a városlakók, valamint az egyetemet támogatók számára. A szervezők hónapok óta dolgoznak a rendezvény részletein. A Nagyerdei Stadionban minden készen áll: kedden tesztelték a fényeket, a led-falat és a hangrendszert. 

A mintegy másfél órás, országosan is egyedülálló tanévnyitó stadionshow vendége lesz Wolf Kati, a Republic és a Tankcsapda, de nem marad el a külföldi hallgatók zászlós felvonulása, a lézershow és a stadiondiszkó sem. Belépőjegyek a küzdőtérre korlátozott számban még kaphatók.

Fontos, hogy a rendezvényre csak a védettséget igazoló karszalaggal lehet belépni, melyet jegyük, védettségi és személyi igazolványuk felmutatást követően szerdán 10 és 18 óra között át tudnak venni az alábbi pontok egyikén:

Debreceni Egyetem Főépület előtt
Lovarda épülete előtt
Kazánház előtt
Kenézy Kórház Főépület büfé előtti területén
Auguszta Kollégium előtti területe
DVSC Shop
Víztorony Tourinform Iroda (földszint, megközelítés a strand felől)
Főtér (Kossuth szobornál található yoUDay pult)

Sajtóiroda- BZ

Az egészségügyi miniszter szerint a jövő hétig még nem szigorítanak a korlátozásokon Ukrajnában

Meghalt Póka Egon

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek