Egyetem Tér
2021-04-06

TTK Szakmai Nap online

Leendő munkaadóikkal találkozhatnak a Természettudományi és Technológiai Kar hallgatói az idei online TTK Szakmai Napon. Az április 8-ai rendezvényen nemzetközi pénzügyi vállalatok kerekasztal-beszélgetésen vitatják meg, hogy természettudományos diplomával miért érdemes náluk tervezni a jövőt.

A korábbi évekhez hasonlóan külön szekcióval várja a villamosmérnök, a vegyész, vegyészmérnök, biomérnök, biotechnológia, valamint a biológia, fizika, földrajz, földtudomány és a matematika szakos hallgatóit és partnervállalatait a karrierlehetőségeket bemutató szakmai napján a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara

. A helyszín azonban nem a rendezvénynek hagyományosan otthont adó egyetemi előadótermek lesznek, az idei évre ugyanis az online térbe költözik a szakmai nap.

- Az egyetemi eLearning-rendszer használatával igyekszünk ugyanazokat a körülményeket megteremteni, mint a hagyományos rendezvényen. Így a már megszokott iparági bontásban mutatkoznak be a kar partnervállalatainak képviselői, akik egy-egy előadás keretében ismertetik, hogy milyen gyakorlati és elhelyezkedési lehetőségeket, ösztöndíjprogramokat kínálnak, és milyen követelményeket támasztanak a diplomásokkal szemben.

Emellett mindegyik cégnek biztosítunk egy saját chatszobát is, ahol a hallgatókkal közvetlenül tudnak majd kommunikálni, itt a vállalatok elhelyezhetnek letölthető promóciós anyagokat is, valamint lehetőség lesz próbainterjúkat készíteni – sorolta Kun Ferenc a hirek.unideb.hu-nak.

Májustól nincs távirat.

Három DEAC játékosnak szavazott bizalmat a szövetségi kapitány

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek