Egyetem Tér
2020-06-25

Egészségügyi dolgozókat ismertek el

Orvosokat és szakdolgozókat jutalmaztak szerdán a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Semmelweis-napi ünnepségén. A Semmelweis Ignác születésnapja, a magyar egészségügy ünnepe alkalmából rendezett idei eseményen a koronavírus-járvány miatt csak a kitüntetettek vettek részt.

Köszönettel tartozom minden dolgozónak. Úgy gondolom, hogy elégedettnek kell lenni a kórház tevékenységével, és azzal ez együttműködéssel, azzal a közös munkával, amelyet a Klinikai Központtal végzünk. Felkészültünk egy hasonló helyzetre, ehhez a szakképzett dolgozók mellett rendelkezésre áll a megfelelő eszközpark, infrastruktúra is ,mondta a DE Kenézy Gyula Egyetemi Kórház főigazgató.

A kiemelkedő szakmai munkát végző dolgozók a Semmelweis-nap alkalmából idén is elismerésben részesülhettek. Összesen huszonnégyen kaptak Kenézy-díjat, illetve  Főigazgatói Elismerő Oklevelet. A kitüntetetteket a szakma javaslata alapján választották ki, a díjazottak listáját az egyetem honlapján  tekinthetik meg.

Az idei Semmelweis-nap rendhagyó volt. A koronavírus-járvány miatta az ünnepséget szűk körben, vendégek és ünnepi műsor nélkül, csak a kitüntetettek jelenlétében rendezték meg a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban.

Folytatódnak az esti séták az állatkertben

Az Újkertben folytatódik a járdafelújítás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek