Debrecen
2023-08-16

Nem épül újabb akkumulátorgyár Debrecenben

A tegnapi napon az a valótlan információ jelent meg a sajtóban, miszerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentheti, hogy újabb akkumulátorgyár épülhet Debrecenben. Határozottan cáfoljuk a 24.hu és a baloldali sajtóorgánumok azon téves következtetését, hogy újabb akkumulátorgyár jönne Debrecenbe!- tudatta hozzánk is eljuttatott sajtóközleményében Debrecen Város Önkormányzata.

Alig két hete kellett elnézést kérnie a 24.hu-nak egy teljesen valótlan állításra alapozott cikk miatt. De úgy tűnik, a 24.hu tovább erőlködik.

A város ipari infrastruktúrája a következő időszakban is kizárólag a már bejelentett és épülő üzemek kiszolgálására lesz elegendő, valamint ezen cégek kisebb léptékű mukahelyteremtő beszállítóinak fogadására.

A híradásokbán szereplő kínai központú NingBo ZhenYu Technology Co., Ltd. az álhírekkel ellentétben nem akkumulátorgyár, hanem alumíniumhéjakat és fedőlapokat, valamint elektromos járművekhez motoros precíziós lyukasztott és rovátkált fémalkatrészeket gyártó vállalat.

Nem érkezik Debrecenbe újabb akkumulátorgyár és felszólítjuk a 24.hu-t, hogy valótlan, meg nem erősített információkkal ne vezessék félre az olvasókat!

fotó:facebook.com/debrecenvarosa

DVSC-Rapid: öltöztessük pirosba a nagyerdei stadiont!

A virágkarnevál mindenkié

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek