Debrecen
2023-03-29

Állásbörzén a Sensirion

Egy-egy állásbörze nem csak az álláskeresők, pályaválasztók, pályamódosítók számára hasznos esemény, a kiállító cégek is profitálhatnak belőle.

Az érdeklődőknek lehetősége nyílik találkozni a piaci szereplőkkel, megismerni a tevékenységüket, beszélgethetnek a kollégákkal és így könnyebben megtalálhatják a számukra megfelelő pozíciót és munkahelyet. Ezért is vannak jelen immár második éve minden debreceni állásbörzén. Kiállítóként fontos számukra, hogy termékeik és nyitott pozícióik mellett cégük kultúráját is megismertethessék az érdeklődőkkel. Céljuk, hogy személyes élményekkel és új ismeretekkel térjenek haza a látogatók. Széles palettán mozognak a pozícióik és a mindennapos feladatok, így izgalmas és kihívásokkal teli hétköznapok elé néznek új és már meglévő kollégáik is. Mindezt egy fenntartható és támogató környezetben. Ezt bizonyítja az is, hogy 2022 év végén 2 elismeréssel is gazdagodtak: „Great Place to Work”, azaz Kiváló Munkahely minősítést kaptak, illetve a Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság döntése alapján a városi közgyűlés Fenntartható Debrecen Nagydíjjal ismerte el munkájukat.

Ha szeretnél része lenni a Sensirion történetének és megírni a saját sikersztorid, látogasd meg őket  2023. március 29-én a Napló Állásbörzén, a Lovardában vagy 2023. április 19-én a Debreceni Egyetem Állásbörzéjén a főépületben.

Két magyar karatés is ott lehet az Európa Játékokon

A Beartooth és a While She Sleeps együtt veszi be a Barba Negrát

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek