Debrecen
2023-02-06

Valentin-napi program a Debreceni Állatkertben!

Valentin-nap alkalmából esti programmal várja az érdeklődőket a Zoo Debrecen!

Február 14-én, Bálint napján páratlan esti élményben lesz részük az állatok szerelmeseinek a Debreceni Állatkertben, ahol a tavaly megkezdett hagyományhoz híven lehetőségük nyílik majd exkluzív szakvezetéses sétán bepillantani a lakók kalandos szerelmi életébe.
E romantikus este varázsában az érdeklődők interaktív programok, illetve forró ital és harapnivaló mellett ismerhetik meg a legkülönlegesebb állatok titokzatos esti életét és hálószobatitkait. Megtudhatják például, hogy melyik a Park legidősebb, de a mai napig bensőséges kapcsolatot ápoló házaspárja, milyen szempontok alapján választanak maguknak párt a pápaszemes pingvinek, vagy épp a gondozók mely fajoknál és hogyan készül a közelgő nászra.
A főbejárattól 17:00-kor induló, kizárólag 18 éven felülieknek szóló másfél-kétórás sétára szóló jegyek limitált számban kaphatók: 30 db váltható online elővételben 4200 Ft-os egységáron, további 10 db pedig a helyszínen fejenként 4500 Ft-ért.
E közelgő jeles alkalomból a Park a szerelmesek figyelmébe ajánlja megannyi remek élmény- és tárgyi ajándékát is, amelyekkel igazán felejthetetlenné tehetjük a Valentin-napot kedvesünknek, és egyúttal a természet megőrzésének nemes ügyét is támogathatjuk – legyen szó akár ajándékba vásárolt belépőről vagy új típusú, korlátlan kalandokat tartogató éves bérletről, egy választott lakó jelképes örökbefogadásáról, vagy szívhez szóló ajándéktárgyról.

Ismeretlen területeken a DE TTK kutatói

Fókuszban az egyetemi hallgatók

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek