Debrecen
2023-01-31

Sikerrel zárult az elektronikus bérletvásárlási akció

A bérletvásárlási akciónak köszönhetően idén több, mint 13%-al nőtt az elektronikus parkoló bérletet vásárlók száma Debrecenben. A DV Parking Kft. tavaly decemberben hirdette meg nyereményjátékát. Az elektronikus bérletvásárlás népszerűsítését célzó játékban a társaság NETBÉRLET felületén 1179 autós vásárolta meg a 2023-as bérletét.

A meghirdetett nyereményjáték sorsolását, a társaság internetes felületén közzétett szabályozásnak megfelelően 2023. január 20-án tartották meg. A szerencsés autós egy éves bérletének árát, 101.200 forintot nyert vissza, csak azért, mert elektronikus felületen vásárolta meg bérletét.

A nyereményről írásban tájékoztattuk a szerencsés autóst. Válaszleveléből idézünk:

"Engedje meg, hogy megosszam tapasztalataimat a webes vásárlással kapcsolatban. Már tavaly is ezen keresztül vásároltam, mert így igazán gyorsan megkaptam a bérletem, elkerültem a sorban állást és nyomon tudom követni, hogy mely időszakokra érvényes a bérletem. Igazán egyszerű lépésekből áll, otthonról kényelmesen intézhetem."

A DV Parking internetes felületén elektronikusan vásárolt bérletek száma évről-évre nő. Az ügyfelek ugyanis időt és energiát megspórolva, kényelmesen, otthonról tudják megvásárolni bérleteiket. Nem kell felkeresni az ügyfélszolgálatot, nem kell nyitvatartási időhöz igazodni, nem kell sorban állni. Gyors és hatékony, a tranzakció után szinte azonnal megkapják a vásárlást igazoló számlát. Az első vásárlás regisztrációhoz kötött, ekkor kell a rendszerbe feltölteni a szükséges dokumentumokat. Ezt követően, hacsak nem változnak az adatok, pár perc alatt, regisztráció nélkül zajlik a folyamat.

Sikeresen zárult az elektromos autók regisztrációja is Debrecenben. Mint ismeretes, ebben az évben már csak a debreceni állandó lakhellyel rendelkező, tisztán elektromos járművet üzemeltető autósok parkolhatnak díjmentesen a cívisvárosban.

A DV Parking felületén 350 tisztán elektromos autót üzemeltető illetve tulajdonos debreceni vette igénybe az elektronikus regisztráció, így a díjmentes parkolás lehetőségét.

 

Minden hangszeren virtuózokat képez a ZK

Egyetemi kézben a Forest Offices

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek