Debrecen
2023-01-23

Ebösszeírás Debrecenben 2023-ban

Debrecen Megyei Jogú Város jegyzője ismételten tájékoztatja az ebtartókat, hogy Debrecen város közigazgatási területén ebösszeírásra kerül sor 2023. január 1. és 2023. április 30. között.

Az adatlap letölthető a www.debrecen.hu weboldalról – https://www.debrecen.hu/hu/debreceni/papiralapu-ugyintezes/allattartasi-allatvedelmi-ugyekkel-kapcsolatos-eljarasok, továbbá a https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap oldalról (Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatát kiválasztva, a keresőbe az Ebösszeíró adatlap kifejezést beírva). Az űrlap online kitölthető, lementhető és nyomtatható, elektronikus úton történő beküldése azonban csak ügyfélkapus bejelentkezéssel lehetséges! 

A nyomtatvány személyes átvételére is van lehetőség Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában az Új Városháza épületében (Debrecen, Kálvin tér 11.) az ügyfélszolgálat 14-es munkaablakánál ügyfélfogadási időben (hétfőn, szerdán és pénteken 8.00 és 12.00 óra, kedden 8.00 és 15.00 óra, csütörtökön 8.00 és 17.00 óra között). A kitöltött adatlapot személyesen ugyanitt, ugyanennél a munkaablaknál lehet ügyfélfogadási időben lehet leadni vagy az Új Városháza iratgyűjtő ládájában elhelyezni.

Az adatszolgáltatás postai úton a kitöltött adatlapot Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Igazgatási Osztály címére (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.) elküldve teljesíthető.

A kitöltéssel kapcsolatosan tájékoztatás a Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Igazgatási Osztálya munkatársaitól telefonon a 06-52/517-836 és a 06-52/517-837-es telefonszámokon kérhető.

Az ebösszeírás során a mikrochippel ellátott, a központi nyilvántartásban már szereplő ebek és a korábbi ebösszeírások során vagy azt követően bejelentett kutyák vonatkozásában is teljesíteni kell az adatszolgáltatást.

Bravúros második hely az alapszakaszban

Danvizsgával kezdték az évet karatésaink

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek