Debrecen
2022-08-26

Éjszakai távcsöves csillagnézés az Agórában

Az érdeklődők végigsétálva az Agóra hídján “bejárhatják” a Naprendszert, majd egy rövid bevezető előadás után, csillagász szakember vezetésével, távcsövön keresztül megcsodálhatják a Szaturnuszt és a Hold krátereit, láthatnak csillaghalmazokat és kettőscsillagokat, valamint felfedezhetik az éjszakai égbolton aktuálisan látható csillagképeket is. A programot 10 éves kortól ajánljuk.

Időpont: 2022. szeptember 2., péntek 20:00 óra

Találkozó az Agóra kapujánál.

A kétórás programra jegyek korlátozott számban, 3.000 Ft-os áron kaphatók. Regisztrálni ezen a linken lehet. A fizetés a regisztrációt és az emailes visszaigazolást követően kizárólag előreutalással történhet. Ha a visszaigazolást követő nap 8 óráig nem érkezik meg az utalt összeg, a foglalt jegyeket nem tudják tovább biztosítani.

Ügyeleti telefonszámuk, a + 36-52-518-620, hétköznapokon 8-tól 16 óráig hívható.


Az átutaláshoz szükséges információk:

Cégnév: Agóra Közhasznú Nonprofit Kft.

Számlaszám: 11738008-20884217 (OTP Bank Nyrt.)

A közlemény rovatba tüntessék fel a program dátumát és a vendég/vendégek nevét!


Hűvösebb estéken érdemes melegen öltözni.

Rossz idő esetén az Agóra csillagásza tart előadást, és szimulátorprogram segítségével mutatja be az égbolt titkait, de a látogatók megnézhetnek egy teljeskupolás-filmet is a planetáriumban. A belépőjegy árát nem áll módukban visszatéríteni!

Ismerjék meg az Agóra Viharszabályzatát!


Fontos információ

Arra kérik a programra érkező látogatókat, hogy a Dóczy József utca felől megközelíthető, az egyetem főépülete mellett található “A” jelzésű kaput használják, amely 24 órában üzemel. Az ingyenes parkolást úgy tudják biztosítani, ha a bejáratnál kapott belépőszelvényt magával hozza, és mi az élményközpont pénztárában azt érvényesítik.

A DVTK ellen zártunk

Megszületik szombaton a Loki első győzelme?

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek