Debrecen
2022-07-29

Letartóztatták a Csapó utcai bántalmazókat

A gyanú szerint a három gyanúsított brutálisan bántalmazta sértetett, egyikőjük pedig hasba is szúrta.

Mint arról korábban hírt adott a police.hu, verekedésről érkezett több bejelentés is a rendőrségre 2022. július 25-én 21 óra 30 perc körül. A szemtanúk elmondása alapján Debrecenben, a Csapó utcán három férfi nekiesett negyedik társuknak, akit brutálisan bántalmaztak. A sértett a verekedést követően magatehetetlenül feküdt a földön.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, két fiatalt még ott elfogtak, az eszméletlen sértetthez pedig mentőt hívtak. Mint kiderült, az ütéseken és rúgásokon kívül, valamelyik támadója hasba is szúrta.

A helyszínen elfogott két bántalmazót, egy 21 éves és egy 22 éves debreceni fiatal férfit előállítottak az egyenruhások a rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Harmadik társukat, egy 29 éves ugyancsak helyi lakost nagy erőkkel keresni kezdtek, akit pár órán belül egyik ismerősénél fogtak el.

A rendőrök mindhárom gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek a letartóztatásukra, amit az ügyészség indítványára a Debreceni Járásbíróság nyomozási bírója elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást velük szemben.

Szépen fogynak a bérletek

SET Up! Edzésre fel!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek