Debrecen
2022-07-14

A nyílt utcán szúrta meg ismerősét

Az 56 éves férfi ellen emberölés kísérlet gyanúja miatt folytattak nyomozást a hajdú-bihari rendőrök.

Közös italozás vett véres fordulatot 2021. augusztus 4-én este Debrecenben. Kisebb társaság verődött össze a belvárosban egy padnál. Beszélgettek, italoztak, azonban ketten vitatkozni kezdtek. Szó szót követett, majd a két férfi ütni kezdte egymást. A dulakodás közben az egyik elővett a zsebéből egy bicskát és hasba szúrta haragosát.

Az esetről hamar tudomást szereztek a rendőrök, akik még a helyszínen elfogták az 56 éves szurkálót, ismerősét pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai. Gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették az elkövetőt és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt.

Az orvosszakértői vélemények később megállapították, hogy az elkövetés módja és eszköze alkalmas lehetett volna akár sértett életének kioltására is. Csak a szerencsének és a gyors orvosi beavatkozásnak köszönheti a férfi, hogy túlélte a szúrást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a férfival szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

„Van három perced a természet- és a környezetvédelemre?” címmel nyílt kiállítás az Új Városházán

Battai Sugár és Dávid László pénteken már utazik a vb-re

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek