Debrecen
2022-07-04

Szombaton a Kisvasúté a főszerep a Vidámparkban!

Július második szombatján hagyományához híven Kisvasutas Napot tart az ország egyetlen klasszikus vidámparkja, ahol az egész napos korlátlan kalandok mellett tematikus programelemekkel várják a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat.

10:00 és 16:00 között az érdeklődők a Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület kvízjátékán tehetik majd próbára a közlekedéssel kapcsolatos tudásukat, míg a legkisebbek favonatos terepasztalon építhetik meg és próbálhatják ki álmaik sínpályáját; vasutas tematikájú kézműves foglalkozás keretében pedig minden korosztály alkalomhoz illő emléktárgyat készíthet magának. Ünnepi pompában hívja kellemes erdei körútra utasait a Vidámpark Kisvasútja, amelynek mozdonya külsőleg is megújul a hétvégére.

A Park augusztus végéig minden szombaton és vasárnap, így a Kisvasutas Napon is Karszalagos Hétvégét tart, amelynek keretében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap – 9:00 és 18:00 között – korlátlanul használhatnak valamennyi játékgépet. A karszalagos belépők felnőtteknek 4500 Ft-ért, gyermekeknek pedig 5500 Ft-ért válthatók meg a helyszínen vagy online elővételben.

Természettudósok és mérnökök kaptak diplomát

Közösen a finn-magyar kapcsolatokért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek