Debrecen
2022-04-26

Hamarosan indul a jubileumi zootábor a Debreceni Állatkertben

A nyári szünet kitörésével az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja idén is egyedülálló programot kínál az általános iskolásoknak az immár 35. alkalommal megrendezett zoológiai szaktáborok keretében.

A kicsengetéstől a nyári szünet végéig tartó élménytáborokban a táborozók szakképzett zoopedagógusok útmutatásával pillanthatnak be az állatkerti mindennapok kulisszái mögé, ahol életre szóló kalandokat élhetnek át a Nagyerdő szívében. Megismerkedhetnek számos különleges lakó viselkedésével, az állatgondozók napi feladataival, valamint a növénykert botanikai különlegességeivel.

Különleges programelemként a táborozók pénteken kirándulást tesznek majd a Zsuzsi Erdei Vasúttal a Hármashegyalján, a tábor méltó zárásaként pedig a Vidámpark játékgépei gondoskodnak önfeledt szórakozásukról.

Az idei állatkerti tábor díja 45.000 Ft/fő/turnus 10%-os testvérkedvezménnyel, jelentkezni pedig kizárólag a zootábor tavaly bevezetett online regisztrációs felületén lehet a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon.

További információk: www.zoodebrecen.hu/zootabor

 

Tűzoltó-nap lesz a Kossuth téren

Epilálás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek