Debrecen
2022-04-22

Forgalomkorlátozás várható a Mester utca - Csemete utca között

A debreceni nyugati kiskörút III. ütemének kivitelezése során a Mester utcának a Csemete utca és a Bethlen utca közötti szakaszán, valamint a Csemete utcán aszfaltozási munkálatok lesznek a 2022. április 23-24-i hétvégén. A kivitelezés a tervek szerint várhatóan szombaton reggel 7.00 órától vasárnap este 19.00 óráig tart. Csapadékos időjárás esetén a munkára a 2022. május 7-8-i hétvégén kerül sor.

2022. április 23-án, szombaton délelőtt a Mester utcának a Bethlen utca és Csemete utca közötti szakaszán a nyugati kiskörút felőli félpálya kap új aszfaltréteget. Ezen időszakban a kétirányú forgalom a Csemete utca felőli félpályán lesz biztosított. A Csemete utca felől egy sávon biztosított lesz a jobbra, illetve balra kanyarodás, valamint a Bethlen utca, illetve a Pesti utca irányából a Csemete utcára történő kanyarodás.

2022. április 23-án, szombaton délután a Mester utcán a Pesti és a Bethlen utca irányából érkező forgalmat a szélső sávokra terelik, s a Mester utca úttengelyében lesznek aszfaltozási munkák. A Csemete utcára történő bekanyarodás csak a Bethlen utca irányából lesz biztosítva.

2022. április 24-én, vasárnap a Mester utca Csemete utca felőli félpályája, valamint a Csemete utcai ág kap új aszfaltréteget. Az aszfalt terítése a Mester utca fennmaradó (Csemete utca felé eső) két sávjában kezdődik meg, majd a burkolat kihűlése előtt a Csemete utcai ággal fejeződik be. A Mester utcán a forgalom 2+1 sávon lesz biztosítva. A Csemete utcát teljes szélességben lezárják! Tilos lesz a Pesti utca és a Bethlen utca irányából a Csemete utcára kanyarodni. A Dózsa György utca irányából terelőútként a Honvéd utca lesz kijelölve, melyről ideiglenes útirányjelző táblák adnak tájékoztatást a járművezetők részére.

A kivitelezés során a Bethlen és a Csemete utcai csomópontokban a lámpák sárga villogó üzemmódban működnek. A Bethlen és a Csemete utcai csomópontokban – amennyiben szükséges – rendőri forgalomirányítás biztosítja majd a zavartalan közlekedést. Az érintett autóbuszjáratok terelőúton közlekednek, melyről részletes információk a DKV weboldalán, a www.dkv.hu oldalon olvashatók. 

 

Kérjük az erre járókat, hogy ne megszokásból, hanem az építés alatti ideiglenes forgalmi rend figyelembe vételével közlekedjenek!

 

Ha péntek, akkor Városi Élet!!

Újra jön „A vén bakancsos és a fia, a huszár”

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek