Debrecen
2022-04-21

Kiemelkedő helyezést elért tanulóit díjazta a DSZC

Díjátadó ünnepséget tartott a Debreceni Szakképzési Centrum. A ceremónián az idei tanévben megrendezett országos szakmai és tanulmányi versenyeken kiemelkedő helyezést elért tanulókat és felkészítő tanáraikat díjazták. Összesen kilencven díjat adtak át, melyből ötvenkettőt tanuló, harmincnyolcat pedig felkészítőik kaptak. 

A rendezvényen Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere elmondta, hogy az elmúlt időszakban komoly gazdaságfejlesztés folyik a városban. Ezzel tízezer új munkahelyet hoztak létre, melyek meghatározó része a Szakképzési Centrum iskoláiban tanuló diákokat célozza meg a későbbiekben, azokat, akik a munkaerőpiacra térve Debrecenben szeretnének munkába állni. 

Szilágyi Sándor, a Debreceni Szakképzési Centrum főigazgatója hozzátette, hogy mindazok a tanulók és felkészítőik, akik a mai napon díjakat vehetnek át többet tesznek az átlagnál, hiszen mindegyikőjük kitűzött egy célt maga elé és elindult azon az úton, hogy az országban a legjobb lehessen.

A főigazgató azt is elmondta, hogy a Szakképzési Centrumnak nagyon sok kivételesen tehetséges diákja van, mint ahogyan ezt a mai nap is mutatja, s reméli, hogy ez tovább fejlődik és ez a díjazás csak a kezdete annak, amit a továbbiakban elérnek majd a tanulóik. 

Ukrán nyelvű gyermekkönyvet adtak át Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek